Rett til erstatning for tapt barndom?

Publisert: 08.03.2019

Ble i 1985-1992 utsatt for grov vold i hjemmet. Min mor og daværende stefar slo meg ofte og stefar drakk seg full hver kveld. De kranglet og slåss nesten hver kveld! Jeg gikk i barnehagen og ble mobbet mye i barnehagen. Barnevernet kom på hjemmebesøk 1 gang. Jeg ble fortalt av min mor hva jeg måtte lyge om.

Så startet barneskolen. Hver dag nesten en tom matboks. Mobbet her og. Vært utsatt for 2 seksuelle overgrep da jeg var 9 og 11 år. Rettigheter? Erstatning for tapt barndom?

Svar:

Slike saker har de siste årene blitt behandlet svært mange ganger i domstolene og ofte vinner skadelidte(du) frem. men saker som dette er omfattende og krevende. Det er derfor svært viktig at du finner en advokat som har arbeidet med slike saker og vunnet frem. Vårt firma har flere slike saker som vi har vunnet frem med også skare som er så langt tilbake i tid som du omtaler.

Jeg ville derfor ha sjekket på lovdata og sett på disse sakene der og kontaktet en advokat i ditt nærområde som du ser har vunnet frem med slike saker.

Med vennlig hilsen, advokat Bjørn M. Brauti

Del denne artikkelen: