Reklamasjon

Vil returnere aggressiv valp

Publisert: 14.01.2021

Har kjøpt en hund for 3 dager siden og vil tilbakelevere pga aggressivitet mot barn. Har betalt 16 000 kr og har kontaktet oppdretteren i dag, men hun sa at vi kan få bare 5000 kr tilbake. Finnes det ikke en generell kjøpsloven som går over kjøpekontrakt (i kontrakt sies det at vi får ikke noe refundert ). Det er bare 3 dager.

Les mer

Reparasjon av MC tar for lang tid

Publisert: 14.12.2020

Saken gjelder håndverkstjenester. Jeg har hatt reparasjon på en BMW motorsykkel på verksted. Verkstedet har ikke klart innen rimelig tid (6 måneder) å undersøke, reparere eller fastslå årsaken ved skade på motordelen. Verkstedet tar ikke stilling til saken, selv om AMT mc har sendt verkstedet delen for fysisk kontroll. De har hatt delen i månedsvis, men sier de er for travle til å prioritere dette, men skal ta det når det passer. Nå ønsker jeg å kreve garantirefusjon.

Les mer

Røyklukt i brukt Tesla

Publisert: 10.12.2020

Eg kjøpte ein tesla model x på auksjon, pga covid var ikkje besiktigelse av bilen mulig. Pris 460 000. Det stod ingenting i annonsa om at det var røykt i bilen, men då eg henta bilen slo den lukta imot meg. E-post til selger for å spørre om kvifor dei ikkje hadde informert om det. Samt korleis ein løyser det. Spurte om dei ville ha bilen sjekk, men det ville dei ikkje. I dag spurte eg korleis dei vil løyse det, bilen skal ozon behandles 18.12 og er ikkje i bruk fram til det. Dei vil heve.

Les mer

Reklamasjon på bilkjøp

Publisert: 10.12.2020

Jeg har kjøpt bil med garanti for 1 år, men fikk motorhavari, og garantibevis gjelder på beløp kun for 60 000 maks. Så får jeg lov til å bruke reklamasjonsrett og garantien for at kan dekke hele beløp som er 90 000.

Les mer

Kjøpt buss med mange feil

Publisert: 10.12.2020

Vi kjøpte en buss som i følge annonsen på finn var feilfri. 10 mnd senere når vi selv tok den inn til EU-kontrollen så var det over 20 store feil med den. På kontrakten står det " dersom bussen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper har grunn til å forvente, eller dersom selger har oppgitt mangelfulle eller uriktige opplysninger om bussen kan kjøpet heves". Selger nekter å heve kjøpet. Siden det står "selges som den er", hva kan vi gjøre?

Les mer

Klage på fiskekjøp

Publisert: 26.11.2020

Jeg kjøper fisk fra selger over nettet. Jeg betaler 1500 kr for fiskene og frakt på 400 kr, men når pakken kommer fram er fiskene døde (Kjøpte seg 12 akvariefisker og noen torsker). Torskene hadde rett og slett spist slørhalene og senere dødd. Jeg ville heve kjøpet osv og krevde erstatning for transportutgiftene. Spørsmålet mitt er rett og slett bare om jeg får erstatning for transportutgiftene?

Les mer

Reklamere på brukt motorsykkel

Publisert: 23.09.2020

Kjøpte en motorsykkel brukt for 1 år siden, og motoren har nå havarert. Den ble beskrevet som "godt vedlikeholdt" i annonsen, men fikk ikke med servicehefte av selger. Nå nekter han på bistå med skaden som har oppstått. Har jeg en sak?

Les mer

Vesentlige mangler på bobil

Publisert: 04.09.2020

Vi har kjøpt en brukt bobil med forhandler. I ettertid har det kommet frem fra 2 andre forhandler, forrige eier og også ei som var interessert i kjøpe bilen 2 dager før oss, at forhandler vi kjøpte bilen hos IKKE fortalte oss om skaden på bilen. Alle de andre har bekrefta det, men selger påstår han ikke visste. Vi vil heve salget, men han nekter. Hvordan kan han komme unna med å holde viktig info om bilen unna oss og lyve at han ikke visste. 2 ganger før har de prøvd å fikse dør, og en 3. gang nå.

Les mer

Selger vil heve kjøp, nekter prisavslag

Publisert: 03.09.2020

Kan jeg kreve en bobil jeg har kjøpt privat bli utbedret, ikke hevet. (Selger ønsker å ta bilen tilbake, men jeg har gjort forandringer som blir kostbart å gjenopprette dersom selger krever det). Begge er enige om at råteskaden er vesentlig. Selger ønsker at jeg hever kjøpet, jeg vil ha skaden utbedret. Kan jeg det?

Les mer

Reklamere på bruktbil

Publisert: 03.09.2020

I desember 2019 kjøpte jeg en bil fra bilfirma i Oslo. Lørdag 22/08 var jeg avgårde til en annen selger da tanken var innbytte til en annen bil. Da selger begynner å se på bilen jeg har kjøpt hos firmaet, så spør han om bilen har vært kondemnert på grunn av at han så at flere dører, bakfanger osv var lakkert opp igjen. Jeg har ikke fått noen opplysninger om at bilen er lakkert/rettet opp om den har vært ute for ulykke. Hvordan tar jeg dette med firmaet? Grunnlag for å heve kjøp? Verditap av bil.

Les mer
1 2 3 6