Personskader

Fått påvist ADD og skolen følger ikke opp

Publisert: 20.06.2017

Jeg har akkurat fått påvist ADD i en alder av 19 år. Jeg var nødt til å droppe ut av skolen før jeg fikk diagnosen. Jeg hadde store konsentrasjonsvansker, og mye problemer med skole, og valgte å avslutte ettersom jeg ønsker bedre resultater når jeg har fått riktig behandling. Skolen har ikke fulgt meg opp. I VG2 fikk jeg IV i ett fag (noe jeg er sikker på kan være ADDen), jeg er nødt til å ta opp for 2000 kr. Helsetjenesten ønsket ikke å ta meg inn før nå. Er det grunnlag for å ta videre?

Les mer

Ønsker erstatning for flere feilbehandlinger

Publisert: 20.06.2017

Søker hjelp grunnet skade etter kortisonbehandling over lang tid som har ført til binyrebarksvikt. Og så søker jeg hjelp grunnet ubehandlet brudd i ryggen som har skjedd før og etter 2009. Er bilder som viser brudd i ryggen før 2009 som jeg fikk vite om nå i 2017. Ikke hatt noe behandling eller oppfølging etter det. Har hatt 2 brudd etter 2009 til nå. MR avdekket dette ved Drammen sykehus i 2017.

Har tydeligvis vært benskjør en stund, Noe jeg har sagt til lege før grunnet at mine tenner forvitrer. Vært på Betanien i Skien noen dager for utredning,k var vel i 2014 etter konstant mas av meg selv for henvisning. Der fant de lite.

Les mer

Saksøke skolen for dårlig oppfølging

Publisert: 20.06.2017

Går det an å saksøke skole for dårlig oppfølging? Jeg har fra førsteklasse av slitt med konsentrasjon, men det ble aldri tatt tak i. Selv da min far tok det opp. "Hun vokser det fra seg" fikk vi alltid til svar. Dette vokste jeg aldri fra meg og har slitt på skolen i alle år. Dette har gått ut over mye, blant annet det psykiske.

Jeg er 22 år nå, og er enda ikke ferdig med Vgs. Jeg ble også mobbet på skolen, noe som alle så, men ingen tok tak i. Som også har fått konsekvenser i ettertid.

Les mer

Kneskade som ble feilbehandlet

Publisert: 20.06.2017

Min kone falt og skadet kneet sitt i Bodø i august 2016, hun ble sendt til røntgen og senere behandlet av en lege der Bodø sykehus. Legen der sa han ikke så noe galt på røntgenbildet, han brøyt og sleit i foten som om alt skulle vært i orden. Vi fortalte at vi fløy hjem til Røyken dagen etterpå, så de skulle sende alt over til Drammen sykehus. Nå skriver vi mai 2017, hun er fremdeles sykemeldt. Etter at vi kom hjem i august, så fikk hun ny røntgen og MR i drammen i november. Tok tid pga legen i Bodø sa ikke noe var galt. Der konstaterer de brudd i kne og andre alvorlige skader i kneet.

Hun har enda en gang i april vært i ny røntgen og MR, de bekrefter at denne skaden blir bedre, men at det tar tid med slike skader. Det som er vårt problem her, er at hun nå er uten jobb pga skaden. Hun kan ikke fortsette i den jobben. Vi sitter igjen med følelsen av at han legen i Bodø, han gjorde hele skaden verre enn den var. Kan dere hjelpe oss med dette? Her har hun blitt behandlet av en profesjonell som ikke gjordet jobben sin rett.

Les mer

Erstatning etter skade på treningssenter

Publisert: 04.05.2017

Var på et treningssenter hvor jeg ikke var medlem. Fikk en prøvetime, der jeg måtte skrive på kontaktskjema i forkant - for dem til å kontakte for eventuelt salg av medlemskap. Etter trening falt jeg i dusjen. Av følge av ingen type type tiltak for å gjøre gulvet mindre glatt.

Har fått alvorlig hjerneskade og nakkeskade som følge. Vært sykemeldt fra studie og jobb i nå 7-8 måneder. Klarer så vidt hverdagslige aktiviteter. Livskvaliteten min er en brøkdel av hva den var. Er det noen måte krav på erstatning? Jeg lider veldig økonomisk tap, som følge av at jeg ikke får arbeidet. Men det økonomiske er nesten en bagatell, mtp. hvordan helsen min er nå.

Les mer

Krav om erstatning fra tannlege i utlandet

Publisert: 02.05.2017
Emneord:

Jeg har reist på gruppereiser med Tannhelsereiser AS til Polen. Jeg opplyste flere ganger at jeg svært lett får tannrotbetennelse og at de måtte ta hensyn til det. De bekreftet, på engelsk, at de forstod det. Deretter snakket de polsk, som jeg ikke forstår.

I ettertid, når jeg kom hjem og har vært svært syk i over ett år og mange operasjoner, så har de bekreftet at de overså min så viktige beskjed og har jobbet uten å ta hensyn til beskjeden i det hele tatt. Den norske kontaktpersonen lovet også å være med inn til tannlegene slik at beste behandling skulle gjennomføres. Det står også i vikårene hennes. Hun var ikke med en eneste gang.

Tannhelsereiser har lovet å betale alt tibake, men ingenting er kommet. Jeg har sluttet i jobb, smertene ble for store. Forbruker Europa ber meg kontakte advokat, og jeg sender derfor melding til dere. Jeg regner nå med at de slipper unna med dette, og jeg er såvisst ikke den eneste som har vært igjennom mange operasjoner og voldsomme smerter i ettertid. Forbruker Europa tar ikke helsesaker og mener at dette er en sak som må gå til advokat. Jeg må innrømme at jeg blir ganske forbanna over at de kan gjøre dette og love å rette opp ved å betale tilbake, og deretter slipper de helt unna! Og tannlegene i Polen og Tannhelsereiser fortsetter som før.

Les mer

Erstatning etter operasjon

Publisert: 20.04.2017

Etter insatt av spiral på dagkirurgi avdeling med narkose, fikk jeg indre blødning i magen og en operasjon til. Mistet 500 ml blod og opplevde mye stress. Når alt skjedde var jeg alene hjemme med to barn under 5 år. Etter alt var jeg utskrevet fra sykehus neste dag etter operasjon pga avdelingen hvor var jeg skulle stenges til helgen. Har lyst til å klage og lurer på om jeg har rett til det? Hvor stor erstatninger er i gjennomsnitt?

Les mer

Erstatning for skade på treningssenter

Publisert: 20.04.2017
Emneord:

I dag fikk jeg hodet​ og nese skadet pga dårlig utstyr på en treningssenter. Det var maskinen sin feil og måtte dra til legevakten får å stanse blødningen og sy. Det er dårlig kontroll som skaffer sånne ting, så ville jeg gjerne vite om det er mulig å saksøke.

Les mer

Erstatning etter påkjørsel

Publisert: 30.03.2017
Emneord:

Fredag 24.03 ble jeg påkjørt av en bil da jeg gikk over fotgjengerfeltet. Jeg fikk nakkesleng, og rift/skade i skulderen. Jeg fikk også ganske hardt smell i leggen og i kjeven. Sjåføren stoppet, men ringte ikke politiet. Jeg ble sendt på legevakten i taxi av snille folk som hjalp meg. Hva har jeg krav på her?

Les mer

Erstatning for påkjørsel

Publisert: 27.03.2017
Emneord:

Jeg ble påkjørt i et gangfelt på vei hjem fra jobb for snart 20 år siden. Var Lo-Favør medlem. Jeg har fremdeles vondt venstre side ryggen, og ned i foten, hvor bilen traff meg. Men legen på sykehus skrev i brev at det kan skyldes påkjørselen. Jeg tok nye bilder for 4 år siden, som viste samme skader. Men pga. legen skrev kan skyldes påkjørsel, fikk jeg ingenting dekket fra motpartens forsikringsselskap. Kan jeg ha krav på noe som menererstatning?

Les mer
1 2 3 17