Personskader

Feilmedisinering ved angst

Publisert: 15.09.2017
Emneord:

For 10 år siden startet jeg på en medisin mot angst. Over de siste årene har depresjonen og angsten forværret seg og samtlige leger har forsøkt å løse dette ved å øke dosen. Men nå har jeg fått vite at jeg skulle gått på denne medisinen i maks 1 år, altså en korttidsbehandling. Etter det skulle jeg ha fått videre oppfølging. Fikk ny fastlege i starten av 2017 som virkelig har tatt tak i ting. Har jeg en sak det er verdt å gå videre med?

Les mer

Sen diagnostisering av ADHD og svikt i skolegangen

Publisert: 15.09.2017

Jeg er en mann på 32 år som fikk diagnosen ADHD for halvannet år siden. Da medisinen funker utmerket på meg, føler jeg at skolegangen min burde ha vært annerledes. Jeg har sett litt på nettet, og det virker som at det er muligheter for erstatning ved sen diagnosering og eventuelt for svikt i fra ungdomskolen. Har behov for litt hjelp med hvordan jeg skal gå frem og hvem som skal kontaktes.

Les mer

Saksøke for mobbing uten langtidsskader

Publisert: 29.08.2017

Jeg ble utsatt for mye mobbing da jeg gikk på barne/ungdomsskolen mellom 1996-2005. Jeg har gått igjennom elevmappa og syntes det var mye "rare" avgjørelser som ble tatt av skolen, til tross for PP-tjenestens anbefalinger.

Selv om det har gått ut over meg psykisk tror jeg at jeg har klart meg greit ut av situasjonen. Allikevel har jeg lyst til å få en bekreftelse på at dette ikke var greit. Har jeg i det hele tatt noe å tjene på en sak når jeg fortsatt fungerer fint i samfunnet?

Les mer

Advokat på fagfeltet utdanning

Publisert: 21.08.2017
Emneord:

Hvilken advokat er best i Norge i år på fagfeltet utdanning og hvor får jeg kontakt med han/hun?

Les mer

Skade under operasjon av mandler

Publisert: 18.08.2017

Da jeg var en god del yngre kanskje 8 år siden, ble jeg operert feil under fjerning av mandler og holdt på å blø i hjel av skadene som skjedde da. Er det fortsatt mulig å saksøke noe slikt? Og hvordan får jeg gjort det?

Les mer

Fått påvist ADD og skolen følger ikke opp

Publisert: 20.06.2017

Jeg har akkurat fått påvist ADD i en alder av 19 år. Jeg var nødt til å droppe ut av skolen før jeg fikk diagnosen. Jeg hadde store konsentrasjonsvansker, og mye problemer med skole, og valgte å avslutte ettersom jeg ønsker bedre resultater når jeg har fått riktig behandling. Skolen har ikke fulgt meg opp. I VG2 fikk jeg IV i ett fag (noe jeg er sikker på kan være ADDen), jeg er nødt til å ta opp for 2000 kr. Helsetjenesten ønsket ikke å ta meg inn før nå. Er det grunnlag for å ta videre?

Les mer

Ønsker erstatning for flere feilbehandlinger

Publisert: 20.06.2017

Søker hjelp grunnet skade etter kortisonbehandling over lang tid som har ført til binyrebarksvikt. Og så søker jeg hjelp grunnet ubehandlet brudd i ryggen som har skjedd før og etter 2009. Er bilder som viser brudd i ryggen før 2009 som jeg fikk vite om nå i 2017. Ikke hatt noe behandling eller oppfølging etter det. Har hatt 2 brudd etter 2009 til nå. MR avdekket dette ved Drammen sykehus i 2017.

Har tydeligvis vært benskjør en stund, Noe jeg har sagt til lege før grunnet at mine tenner forvitrer. Vært på Betanien i Skien noen dager for utredning,k var vel i 2014 etter konstant mas av meg selv for henvisning. Der fant de lite.

Les mer

Saksøke skolen for dårlig oppfølging

Publisert: 20.06.2017

Går det an å saksøke skole for dårlig oppfølging? Jeg har fra førsteklasse av slitt med konsentrasjon, men det ble aldri tatt tak i. Selv da min far tok det opp. "Hun vokser det fra seg" fikk vi alltid til svar. Dette vokste jeg aldri fra meg og har slitt på skolen i alle år. Dette har gått ut over mye, blant annet det psykiske.

Jeg er 22 år nå, og er enda ikke ferdig med Vgs. Jeg ble også mobbet på skolen, noe som alle så, men ingen tok tak i. Som også har fått konsekvenser i ettertid.

Les mer

Kneskade som ble feilbehandlet

Publisert: 20.06.2017

Min kone falt og skadet kneet sitt i Bodø i august 2016, hun ble sendt til røntgen og senere behandlet av en lege der Bodø sykehus. Legen der sa han ikke så noe galt på røntgenbildet, han brøyt og sleit i foten som om alt skulle vært i orden. Vi fortalte at vi fløy hjem til Røyken dagen etterpå, så de skulle sende alt over til Drammen sykehus. Nå skriver vi mai 2017, hun er fremdeles sykemeldt. Etter at vi kom hjem i august, så fikk hun ny røntgen og MR i drammen i november. Tok tid pga legen i Bodø sa ikke noe var galt. Der konstaterer de brudd i kne og andre alvorlige skader i kneet.

Hun har enda en gang i april vært i ny røntgen og MR, de bekrefter at denne skaden blir bedre, men at det tar tid med slike skader. Det som er vårt problem her, er at hun nå er uten jobb pga skaden. Hun kan ikke fortsette i den jobben. Vi sitter igjen med følelsen av at han legen i Bodø, han gjorde hele skaden verre enn den var. Kan dere hjelpe oss med dette? Her har hun blitt behandlet av en profesjonell som ikke gjordet jobben sin rett.

Les mer

Erstatning etter skade på treningssenter

Publisert: 04.05.2017

Var på et treningssenter hvor jeg ikke var medlem. Fikk en prøvetime, der jeg måtte skrive på kontaktskjema i forkant - for dem til å kontakte for eventuelt salg av medlemskap. Etter trening falt jeg i dusjen. Av følge av ingen type type tiltak for å gjøre gulvet mindre glatt.

Har fått alvorlig hjerneskade og nakkeskade som følge. Vært sykemeldt fra studie og jobb i nå 7-8 måneder. Klarer så vidt hverdagslige aktiviteter. Livskvaliteten min er en brøkdel av hva den var. Er det noen måte krav på erstatning? Jeg lider veldig økonomisk tap, som følge av at jeg ikke får arbeidet. Men det økonomiske er nesten en bagatell, mtp. hvordan helsen min er nå.

Les mer
1 2 3 18