Personskader

Lege oppdaget ikke brudd etter vold

Publisert: 25.01.2021

Ble utsatt for vold her for en måneds tid siden. Var på legevakten dagen etter for å sjekke eventuelle brudd i ansiktet. Men legen kunne ikke konstatere noe brudd der og da. 2 uker senere ser jeg selv at det er brudd i øyehulen og kinnbenet er klemt inn. Samt brudd i kjeven. Så reiser til legen igjen. Da ble jeg hasteoperert og fikk satt inn plater og noen skruer. Saken er anmeldt. Er det noe man kan søke erstatning for? Evt hvordan går man frem? Syns det blir feil jeg skal betale.

Les mer

Erstatning for tapt skolegang

Publisert: 25.01.2021

Jeg fikk feil diagnose for 12 år siden lett psykisk utviklingshemmet, noe som har ført til at jeg ikke har fått tilstrekkelig med tilrettelegging på skolen og ble mobbet noe som har ført til at jeg ikke klarte å fullføre utdanningen. I 2020 fikk jeg en ny diagnose som tilsier at jeg har lærevansker og den diagnosen jeg hadde tidligere har ført til at jeg ikke fikk noe utdanning eller komme meg ut i arbeidslivet om det er noe jeg kan ha krav på.

Les mer

Avslutte oppdrag hos advokat

Publisert: 25.01.2021

Advokaten jeg har i en arbeidsulykke sender meg samme dag som hun går ut i svangerskapspermisjon beskjed om at hun tar permisjon. Blir sagt det blir overført til en ny i samme firma ( nytilsatt i dette firmaet legger jeg merke til). Føler dårlig kjemi og advokaten klarer ikke sette seg inn i saken raskt nok. Kan jeg avslutte oppdraget?

Les mer

Skadet fot ikke bra etter operasjon

Publisert: 18.01.2021

Ble påkjørt da jeg var liten, og måtte operere foten nå i voksen alder, fordi den ga meg så store smerter. Har vært sykemeldt i ett år nå. Da operasjonen var ferdig, så ble jeg bedre med en gang, men nå etter jeg begynte å bruke foten, så ble den like ille. Lurte på om dette er grunn til uføre eller hva? Jeg kan ikke ta noen jobber som gjør at jeg må bruke foten over lengre tid, og klarer maks å jobbe litt der jeg må bruke foten. Hva skal jeg gjøre?

Les mer

Voldssak har blitt henlagt

Publisert: 18.01.2021
Emneord: ,

Sak henlagt. Vold i nære relasjoner, materiell vold, fysisk psykisk, seksuell vold. Brudd på besøksforbud henlagt ca 1,5 år, treg behandlingstid. Bistandsadvokat skulle søke erstatning. Har ikke sendt inn søknad. Svarer ikke på henvendelser. Har ikke sett egen sak på papir. Fortvilt. Hvordan får jeg ut min sak så jeg kan søke selv? Bistandsadvokat er høyt profilert, og synes vel min sak ikke er noe å tjene på? For travel? Sak henlagt januar 2020. Glemte å gi meg beskjed. Hva gjør jeg nå?

Les mer

Erstatning for skade etter keisersnitt

Publisert: 18.01.2021

Jeg ønsker en bistandsadvokat som kan hjelpe meg med en feil som kvinneklinikken gjorde da jeg fødte mitt første barn gjennom keisersnitt. Jeg ønsker en erstatning siden problemet har gjort at jeg ikke kan få barn igjen, har også fått en langvarig skade i magen rett ved keisersnittsåret og denne skaden får jeg aldri svar på hva er og plager meg. Jeg får ingen hjelp, og har prøvd å ta det videre men saken blir henlagt. Hva er mine rettigheter?

Les mer

Får ikke erstatning for arbeidsskade

Publisert: 11.01.2021

Der er tale om en arbejdsskade, hvor jeg under arbejde for en norsk arbejdsgiver kommer svært til skade! Forsikringsselskab og NAV anerkender arbejdsskaden. Men vil ikke udbetale erstatning! På trods af, at jeg har dokumenterede skader, straks- og bro- symptomer. Speciallægerne konkluderer, at der er årsagssammenhæng og varig men. Tingretten afgør ´manglende årsagssammenhæng´ Jeg anker til Laugmannsretten fordi, at det IKKE er en Whiplash, men en regulær arbejdsskade. Men domm har afgjort.

Les mer

Meid ned av gravemaskin

Publisert: 09.12.2020
Emneord:

Jeg ble meid ned av mitt tantebarn på 32 år. Han gjorde dette med overlegg med gravemaskinskuffe og kynisme. Ble henlagt. Det endte med 2 brudd i venstre håndledd og skrubbsår og hodet fikk et ublidt møte med en sten. Etter han slo meg ned, så belta han bare videre. Han sto stille meg gravemaskin da han gjorde dette. Arbeidsufør i 1 år var mitt utfall. Han visste jo ikke utfallet av sin handling, men denne saken ble henlagt av politi og da begynner jeg å lure. Forsøk på drap sa røntgenlegen.

Les mer

Erstatningssum ved plexusskader

Publisert: 07.12.2020

Hva er vanlig erstatningssum ved plexusskader under fødselen?

Les mer

Erstatning for tapt barndom

Publisert: 26.11.2020

Jeg lurer på om dere hjelper til i saker om å søke om tapt barndom? Jeg er nå blitt 30 år og sliter fortsatt hardt etter en forferdelig barndom der systemet sviktet hele veien. Jeg har diagnosene borderline, PTSD, spiseforstyrrelser, angst og depresjonslidelser. I tillegg slitt med rus siden 13 års alderen. Har gode perioder, men så kommer traumer mm og det takler jeg ikke å stå i. Jeg har lite kontakt med de og søster. Har dere fri rettshjelp og kan hjelpe meg?

Les mer
1 2 3 26