Helse

Avslag på yrkesskadeerstatning

Publisert: 25.10.2017

Jeg ble utsatt for en yrkesskade i for en stund tilbake. Skaden ble kvalifisert som en yrkesskade etter NAVs vurdering, men jeg fikk avslag på yrkesskadeerstatning. Etter forsikringsselskapets vurdering var ikke yrkesskaden årsaken til senere plager og inntektstap, men en tidligere artrose. Dette mener jeg er helt feil. Hvordan kan jeg gå videre for å klage på dette vedtaket?

Les mer

Sen diagnostisering av ADHD og svikt i skolegangen

Publisert: 15.09.2017

Jeg er en mann på 32 år som fikk diagnosen ADHD for halvannet år siden. Da medisinen funker utmerket på meg, føler jeg at skolegangen min burde ha vært annerledes. Jeg har sett litt på nettet, og det virker som at det er muligheter for erstatning ved sen diagnosering og eventuelt for svikt i fra ungdomskolen. Har behov for litt hjelp med hvordan jeg skal gå frem og hvem som skal kontaktes.

Les mer

Feilbehandling hos tannlege

Publisert: 27.03.2017

Jeg var hos skoletannlegen før jeg fylte 18 år, på det siste besøket hadde jeg en del tannstein, men tannlegen nektet å fjerne det. Etter det byttet jeg tannlege, men på den tiden var det for sent, og det hadde da utviklet seg til hull. Dette endte med å koste med ca 20 000 kr å fikse (og hadde altså ingen hull før dette.)

Spørsmål: Er ikke tannlegen pliktet til å fjerne tannstein som en del av behandlingen og kan jeg gå til sak mot skoletannlegen og kreve å få tilbake det det kostet meg? (Har gått to år nå).

Les mer

Feilmedisinering

Publisert: 21.02.2017

Feilmedisinering i 13 år som har ført til tapt utdanning,helse,spiseforstyrelser,selvskading ,innleggelse ved psykiatrisk avdeling,økonomiske påførelser og tap,mishandlet m.m. Hva kan jeg gjøre? 

Les mer

Skader etter operasjon

Publisert: 11.11.2016

Etter to feilslåtte operasjoner på deformering i ribbeinsregionen sitter jeg nå igjen med usamarbeidsvillige leger, et nytt utstikkende ribbein samt deler av en titanspile som stikker ut som en fin liten kul rett på innsiden av huden. Vært sykemeldt nå i over 6 måneder fra første operasjon, med mer eller mindre konstante smerter etter siste operasjon for to måneder siden. Hva kan jeg gjøre, hvordan går jeg frem?

Les mer

Sjef vil ikke melde inn yrkesskade

Publisert: 09.11.2016

Jeg var på jobb og fikk prolaps. Er sykmeldt fra den dagen, men arbeidsgiver eller bedre sagt min sjef sender ikke yrkesskade til NAV selv om lege har sendt brev til dem og info til NAV om at det er yrkeskade. Jeg har mye smerte i dag. 

Les mer

Erstatning etter operasjon

Publisert: 27.10.2016

Jeg ble operert januar 2003 for fjerning av såkalt muskelknute som målte 5 x 5 cm. Under operasjonen ble det lett etter et kompress som manglet. Operasjonen varte i tre timer og jeg mistet mye blod. Føler at tarmene ikke ligger som de skal. I ettertid har magen min fått en helt spesiell form, noe som jeg har hatt dårlig selvbilde for. Kan jeg eventuelt kreve erstatning?

Les mer

Ung ufør

Publisert: 24.10.2016

Jeg er uføretrygdet som lurer på om jeg har rett til ung uføretillegget. Jeg har en kronisk sykdom som ble påvist i 2002. Klarte dels å jobbe, til tross for at jeg var mye på do. Da jeg ble 30 ble jeg dårligere, og samme år ble jeg operert for første gang. Jeg ble en kasteball i systemet i noen år til jeg ble uførepensjonist.

Er det noe vits at jeg prøver å søke ung ufør? I såfall, hvordan går jeg frem?

Les mer

Menerstatning etter yrkesskade

Publisert: 29.09.2016

Hvor lang tid etter en yrkesskade på jobben som ikke har blitt bra kan jeg oppsøke en advokat? Fått godkjent yrkesskade fra NAV. Er fremdeles sykemeldt etter brudd i foten og går fortsatt med smerter og kul på foten. Ble skadet juli 2016. Kan jeg kreve menerstatning eller yrkesskadeerstatning? Og når evt. kan jeg søke om det?

Les mer

Menerstatning etter yrkesskade

Publisert: 28.09.2016

Da jeg var 21 fikk jeg yrkesskade på jobb. I løpet av disse årene som har gått, har jeg ikke fått menerstatning. Fikk nei i brevet. Forsikringsselskapet Gjensidige nektet også meg erstatning. Jeg har først nå kommet meg ut i prøvejobb hvor jeg prøver å jobbe meg opp til en stilling. Noe som vil si at jeg har mulighet for at uføretrygden ikke blir 100 %, men feks 50 % om jeg klarer det. Men det jeg lurer på er om det er tap i fremtidig erverv ?

Les mer
1 2 3 9