Grunnskole

Skolen spør om familiens privatliv

Publisert: 22.12.2017

Har skolen lov å spørre meg og min sønn ut om vårt privatliv, rutiner, hvem som passe han, på bakgrunn av han så litt trøtt ut på skolen etter å ha vært syk? Og de hadde ikke informert meg før de spurte han ut. Var i møte med læreren og fagleder idag, og ble bl.a spurt om hvorfor min sønn var borte i helgen, om jeg hadde jobb eller bare ville ha fri. Dette føles veldig ubehagelig, lurer på hva mine rettigheter er? Må jeg sitte å svare på sånne spørsmål?

Les mer

Skolen har besluttet å flytte min datter til annen klasse?

Publisert: 06.11.2017

Jeg har en datter på snart 13 år som går i 7. Klasse. Siden starten av skoleåret har de slitt med et voldsomt dårlig klassemiljø og stygg ordbruk, samt mye uro. Datteren min har slitt veldig med å holde roen og hatt en del dårlig språk selv. Jeg har vært i konstant dialog med skolen, og de har nå funnet ut etter en særdeles vanskelig uke at datteren min tas ut fra sin vanlige klasse og skal hospitere i en av de andre klassene på trinnet. Jeg lurer på om dette er lov? Det føles krenkende ovenfor min datter.

Les mer

Saksøke skole etter mobbing

Publisert: 09.06.2017

Jeg lurer på om jeg kan saksøke en skole jeg har gått på etter at jeg ble mobbet av både elever og lærere på den skolen og de ikke gjorde noe med det og ikke prøvde å stoppe det?

Les mer