Feilbehandling

Ønsker å søke om pasientskadeerstatning

Publisert: 20.02.2019

Jeg vurderer å søke om pasientskadeerstatning, men er usikker på om jeg har en sak. Ble operert i bekken i 2007, og operasjonen førte til økende smerter, nedsatt funksjonsevne og 100 % ufør. Operasjonen var en del av et forskningsprosjekt. Ingen finner en konkret diagnose etter operasjonen, og mye ulik behandling er forsøkt uten positivt resultat. Journalen fra behandlende sykehus er ikke korrekt, men det er jo ikke mulig å bevise.

Les mer

Søke om uføretrygd

Publisert: 20.02.2019

Da jeg var ung fikk beskjed av lege att jeg måtte operere testiklene ned i pungen for begge testiklene var i buken. Barnelegen sendte meg til sykehus for å operere. Da jeg kom til sykehuset så sendte dei meg hjem igjen og sa at testiklene kom til å fikse seg selv. Noe som ikke skjedde.

Jeg ble operert veldig sent. Jeg ble steril/fungerer ikke seksuelt og fikk psykiske problemer. Jeg føler jeg har vært i helvete siden jeg var barn. Lurte på om jeg har rett til å gå til sak for å søke uføretrygd?

Les mer

Erstatning etter manglende behandling av brudd

Publisert: 21.01.2019

Jeg fikk en feilmelding fra sykehuset, hvor jeg var på legevakta og hadde brudd i armen, men fikk beskjed om at jeg ikke hadde det og fikk ikke gips eller bruddbehandling. En liten stund senere fikk faren min melding på telefonen om at det var brudd i armen min. Kan jeg få erstatning for dette?

Les mer

Feildiagnostisert som barn

Publisert: 05.11.2018

Min datter som nå er 22 ble på barneskolen feildiagnostisert etter WISC3 - Test og gitt diagnosen lettere psykisk utviklingshemmet. Skolegang ble da sammen med tungt psykisk utviklingshemmede resten av grunnskoletiden. Hun er nå utredet på nytt og tidligere diagnose er kjent død og maktesløs. Bør hun saksøke skole og tidligere utredere for mangelfull opplæring? Hun er også fratatt sitt barn på grunn av tidligere diagnose.

Les mer

Skadet av medisinbruk

Publisert: 30.05.2018

Jeg fikk pregnison på grunn av en immunreaksjon. Medisinen ødela hoftebenet mitt og nå har jeg en hofteprotese. Jeg hadde begynt å klage på smerter i benet mitt til legene som ga medisin.

Etter å ha lest på nettet foreslo jeg avaskulær nekrose, som de sa jeg ikke hadde. Jeg gikk i to år i smerte til jeg fikk en lege til å gi meg en skanning. Diagnosen var avaskulær nekrose, nå var det for sent å hjelpe beine. Er dette feilbehandling?

Les mer

Sen diagnostisering av ADHD og svikt i skolegangen

Publisert: 15.09.2017

Jeg er en mann på 32 år som fikk diagnosen ADHD for halvannet år siden. Da medisinen funker utmerket på meg, føler jeg at skolegangen min burde ha vært annerledes. Jeg har sett litt på nettet, og det virker som at det er muligheter for erstatning ved sen diagnosering og eventuelt for svikt i fra ungdomskolen. Har behov for litt hjelp med hvordan jeg skal gå frem og hvem som skal kontaktes.

Les mer

Feilbehandling hos tannlege

Publisert: 27.03.2017

Jeg var hos skoletannlegen før jeg fylte 18 år, på det siste besøket hadde jeg en del tannstein, men tannlegen nektet å fjerne det. Etter det byttet jeg tannlege, men på den tiden var det for sent, og det hadde da utviklet seg til hull. Dette endte med å koste med ca 20 000 kr å fikse (og hadde altså ingen hull før dette.)

Spørsmål: Er ikke tannlegen pliktet til å fjerne tannstein som en del av behandlingen og kan jeg gå til sak mot skoletannlegen og kreve å få tilbake det det kostet meg? (Har gått to år nå).

Les mer

Feilmedisinering

Publisert: 21.02.2017

Feilmedisinering i 13 år som har ført til tapt utdanning,helse,spiseforstyrelser,selvskading ,innleggelse ved psykiatrisk avdeling,økonomiske påførelser og tap,mishandlet m.m. Hva kan jeg gjøre? 

Les mer

Skader etter operasjon

Publisert: 11.11.2016

Etter to feilslåtte operasjoner på deformering i ribbeinsregionen sitter jeg nå igjen med usamarbeidsvillige leger, et nytt utstikkende ribbein samt deler av en titanspile som stikker ut som en fin liten kul rett på innsiden av huden. Vært sykemeldt nå i over 6 måneder fra første operasjon, med mer eller mindre konstante smerter etter siste operasjon for to måneder siden. Hva kan jeg gjøre, hvordan går jeg frem?

Les mer

Erstatning etter operasjon

Publisert: 27.10.2016

Jeg ble operert januar 2003 for fjerning av såkalt muskelknute som målte 5 x 5 cm. Under operasjonen ble det lett etter et kompress som manglet. Operasjonen varte i tre timer og jeg mistet mye blod. Føler at tarmene ikke ligger som de skal. I ettertid har magen min fått en helt spesiell form, noe som jeg har hatt dårlig selvbilde for. Kan jeg eventuelt kreve erstatning?

Les mer