Erstatning

Erstatning etter skade i matbutikk

Publisert: 17.09.2020

Jeg vil vite og bli veiledet om noe som har skjedd med meg Det viser seg at jeg hadde en ulykke jeg var på kiwi og jeg falt på løs rampe, bare i bakhodet og den brøt 2 cm og de satte meg 3 sting. Jeg vil saksøke butikk siden jeg har vært psykologisk veldig dårlig siden dette er butikkens feil, og jeg har også blitt igjen med mange blåmerker over hele kroppen, med hodepine og nakke. Jeg håper de kan hjelpe meg, hva kan jeg gjøre lovlig?

Les mer

Erstatningsplikt for løsøre i leiebil

Publisert: 05.06.2020

Utleie av løsøre. Er leietaker erstatningspliktig når leid løsøre av verdi er lagt i en bil som ble stjålet?

Les mer

Erstatning for støy fra naboen

Publisert: 08.05.2020

Vi bor i villaområde hvor i natt en nabo (vet ikke hvilket hus) hadde urimelig høy musikk . Vi og barna våknet kl 0600 av støy søndag morgen. Jeg ringte politiet som allerede hadde sendt en bil ditt. Jeg har filmet støyen. Jeg ønsker å saksøke denne naboen da opplevelsen var horribel og jeg skulle på nattevakt denne dagen (barnelege). Spørsmålet: Kan man saksøke og regne med å kunne legge frem krav om erstatning?

Les mer

Erstatning etter sykkelulykke

Publisert: 02.04.2020

Jeg var utsatt for en sykkelulykke i mai 2018 hvor jeg ble påkjørt av en elev i gruppe med lærer og klasse hvor jeg var på hver hjem fra jobb. Jeg knuste hoften, brakk albue, kragebein og rygg i ulykken. Har hatt 5 operasjoner som en følge av dette den siste 03.03.20. Jeg er usikker på hva dere tenker en et erstatningsbeløp etter dette. Forsikringsselskapet ønsker å lukke saken, men jeg er usikker på følgene det vil gi fremover.

Les mer

Erstatning etter skade fra epidural

Publisert: 13.03.2020

I 2016 fikk jeg en varig nevrologisk skade etter epidural. Søkte erstatning og fikk avslag. Sendt videre til klagenemnda. Nå har det seg sånn at i 02.2015 tegnet jobben min "personalforsikring annen sykdom" for meg. Som viser at jeg kan ha krav på erstatning likevel via DNB. Dette er gode nyheter da jeg sliter veldig med å få endene til å møtes, men det er helt uaktuelt å kunne komme seg i jobb pga situasjonen min. Vil ikke ødelegge denne muligheten for erstatning, burde jeg ha advokat?

Les mer

Erstatning etter vold

Publisert: 12.03.2020

Jeg blei slått fra en som jeg ikke kjenner og ble veldig psykisk syk. Jeg tenkte å ta livet av meg selv mange ganger. Jeg ble slått veldig hardt. Jeg ble redd for å melde til politi, for han kjenner hvor jeg bor. Det gikk tre måneder fra dagen han slo meg i sentrum. Det var en kamera som tilhører en butikk, tror de filmet alt? Jeg lurer hva kan jeg få i den saken. Jeg fant ut at han flyttet til en annen by etter han gjorde det uten noe grunn. Jeg kjenner hans navn og hvor han bor nå.

Les mer

Erstatning for falske rykter

Publisert: 21.02.2020
Emneord: ,

Har et firma hvor jeg driver med kursing. Er i den situasjonen at det er noen som ikke har vært med eller deltatt på kurs, har spredt rykter og skadet mitt omdømme og dette har ført til at kursdeltakere, som har meldt seg på, trakk bestillingen sin, og av den grunn har jeg tapt over 500 000 kr i fremtidig inntekt fra disse. Kan jeg anmelde og kreve erstatning for skade av omdømme/krenkelse? Isåfall hvordan skal jeg best gå frem? Skal jeg si ifra til henne personlig at jeg komme til å anmelde?

Les mer

Astma pga dårlig innemiljø på skole

Publisert: 19.02.2020

Jeg utviklet astma på ungdomsskolen hvor undervisningen foregikk i brakkebygg med dårlig ventilering og mugg. De siste 7 årene har jeg dermed daglig gått på astmamedisiner. Kan jeg kreve erstatning fra kommunen for ikke å ha tilbudt undervisningsbygg med inneklima som møter minimumskravene for luftkvalitet?

Les mer

Erstatning etter oppsigelse

Publisert: 11.02.2020

For 4 år siden. En kollega kom med falske beskyldninger mot meg, at jeg flere ganger hadde skjelt henne ut. Jeg fikk en advarsel, nektet å signere. Ble oppsagt. Hele kroppen min kollapset. Smerter i alle ledd. Sovnet 3 til 4 ganger om dagen. Tinitus. Hodepine. Klarte ikke å rygge bil. Har våknet hver natt kl 3-4, tenker på dette. Alle leddene mine, klarte nesten ikke å gå. Sykemeldt. Så ufør. Stort nederlag for meg. Store økonomiske konsekvenser, pensjon mm. Hva kan jeg gjøre?

Les mer

Erstatning etter PTSD

Publisert: 10.02.2020

Jeg lurte på om jeg har krav på penger etter en PTSD-diagnose?

Les mer
1 2 3 5