Angrefrist

Angrefrist på nettdatingside

Publisert: 18.10.2017

Spørsmål om angrefrist: Jeg tegnet et prøveabonnement på en datingtjeneste, som varte 5 dager og kostet noen få kroner. Etter 5 dager ble prøveabonnementet automatisk oppgradert til et tremånedersabonnement som kostet mye. De hadde informert meg (med liten skrift...) da jeg tegnet prøveabonnement om at denne oppgraderingen skulle skje. Jeg ønsker å bruke angreretten på oppgraderingen. Prøveabonnementet ville jeg ha, men ikke oppgraderingen. Spørsmålet er: fra hvilken dato gjelder angrefristen?

Les mer

Angrefrist på sydenferier

Publisert: 09.06.2016

Er det angrefrist på kjøp av sydenferier når denne allerede er betalt?

Les mer

Forbrukerklage – gratis saksbehandling i klagenemnder

Publisert: 13.08.2015

Det offentlige Forbrukertvistutvalget har myndighet til å avgjøre tvister om forbrukeres kjøp av varer og tjenester. I tillegg har en rekke bransjer egne klagenemnder der Forbrukerrådet er representert. Saksbehandlingen er gratis for forbrukere.

Les mer

Forbrukerklage – egen ordning for forbrukerklage i EU

Publisert: 12.08.2015

Stadig flere handler i utlandet via Internett eller på utenlandsreiser. Forbrukernes rettigheter er avhengig av hvor varen er kjøpt. Det store skillet går mellom varer kjøpt i EU-land og varer kjøpt i land utenfor EU.

Les mer

Angrerett – forbrukere har angrerett ved netthandel

Publisert: 05.08.2015

Forbrukere som har inngått en kjøpsavtale ved fjernsalg eller salg utenom faste forretningslokaler, har som hovedregel angrerett etter reglene i angrerettloven. Dette innebærer at du som forbruker kan ombestemme deg også etter at varen er levert.

Les mer