Advokat

Advokat sendte ikke inn anke

Publisert: 24.02.2021

Brukte advokatfirma for å hjelpe avslag uføretrygd. Når alt var i orden og søknad om å få refundert utgifter til NAV blei sendt, kom det avslag. Advokatfullmektig beklaget dette, sa det var uproft av NAV og svarte meg i mail at "vi følger opp saken, anke, uten at vi skal belaste deg for det". Gjekk nokon måneder og eg etterlyste saka. Viste seg at advokatfullmektig var sluttet og anken var ikkje sendt. Har etterlyst dette, men kommer ikkje til avklaring. Dette startet des 2019. Hva kan eg gjer?

Les mer

Hjelp til pasientskadeerstatning

Publisert: 02.02.2021

Jeg ser etter en advokat som kan bisto meg med NPE-saker. Ene handler om ADHD forsinket diagnose som førte til polititrøbbel og annet. Andre er manglende helsehjelp etter fallulykke i 2017 av MR. Jeg tok selv MR av hodet i ettertid 2020, som ble påvist mikrosjokk i hjernen.

Les mer

Avslutte oppdrag hos advokat

Publisert: 25.01.2021

Advokaten jeg har i en arbeidsulykke sender meg samme dag som hun går ut i svangerskapspermisjon beskjed om at hun tar permisjon. Blir sagt det blir overført til en ny i samme firma ( nytilsatt i dette firmaet legger jeg merke til). Føler dårlig kjemi og advokaten klarer ikke sette seg inn i saken raskt nok. Kan jeg avslutte oppdraget?

Les mer

Ønsker ikke direkte kontakt med motparten i reklamasjonssak

Publisert: 10.12.2020

Jeg har pr. d.d. advokat på en reklamasjonssak. Helt siden jeg fikk advokat på saken, har vedkommende vært i kontakt med motparten. Har motparten fortsatt lov eller rett til å kontakte meg direkte? Jeg har sagt til motparten at alle henvendelser fremover skal tas med min advokat, og det er også for en grunn - er dette riktig?

Les mer

Advokatfirma har gjort kredittsjekk

Publisert: 09.12.2020

Solgt hus, rettet krav mot oss nærmere 1år etter salg. Vi har tatt kontakt med advokat for hjelp, og nå ser det ut til at motpart har gjort det samme, for et ukjent advokatkontor har tatt kredittsjekk av oss. Har motparts advokat lov til dette? Er det for å sjekke hva for noe? Kan ikke se at motpart skal ha behov for slik info, annet enn for ev. å justere kravene sine, hvilket jeg syns blir litt feil.

Les mer

Advokat krever salær uten oppdragsbekreftelse

Publisert: 26.11.2020

Henvendelse lagt inn på tjenestetorget.no ang advokat hjelp til Arv og mulig testamente. Telefonsamtale med advokat å ber om tilbud på mail. Han sender en ordrebekreftelse hvilket jeg aldri har bedt om. Finner senere annen advokat som får oppdraget. Da krever denne advokaten meg på 1870:- i advokatsalær. Kan man opptre på denne måten? Har ikke bekreftet noe oppdrag overhode.

Les mer

Advokat krever for høyt salær

Publisert: 23.11.2020

Vi har hatt en advokat som har opptrådt nokså underlig for å si det mildt. Det ble ikke signert noen oppdragsavtale og han har krevd nokså mye mer penger for en sak han førte - som endte med braktap pga advokaten hadde støttet seg på et forvaltningsvedtak som han trodde retten måtte ta til følge. Det gjorde de selvsagt ikke. Men spørsmålet mitt er om manglende signert oppdragsavtale i det hele tatt er gyldig?

Les mer

Advokat med erfaring med tvangssalg

Publisert: 12.11.2020

Jeg trenger en advokat som har erfaring med mulig tvangssalg av eiendom.

Les mer

Hva kan en advokat gjøre i barnefordelingssak?

Publisert: 27.10.2020

Jeg lurer på om det er vanlig at advokat har jevnlige tlf samtaler med motpart sin advokat i en barnefordelingssak? Også lurer jeg på om det er forbudt for min advokat å sette meg inn som blindkopier i epost med motpart, da advokat sjeldent gjør dette, selv om jeg har bedt om det flere ganger. Jeg lurer og på om det er vanlig at advokater skriver ordrett hva klient sier, i mail til motpart? Jeg lurer og på om det er ok at en advokat sender motpart info som kan sette sin klient i fare?

Les mer

Timeliste fra advokat

Publisert: 14.10.2020

Finnes det krav/etiske retningslinjer på hvordan advokaten skal skrive en timeliste? Jeg har fått en selvlaget liste hvor det står "Samtale med klient og lest epost", uten en vedlagt telefonlogg, så hun kan jo ta hva hun vil. Er det OK å fakturere for 3 måneder om gangen - som hun også har gjort? Helt umulig å etter gå det.

Les mer
1 2 3 9